top of page

BEI BHS VOP MS/HS

BEI BHS VOP MS/HS

  

Omschrijving:

VOP Distributie

Je bent een Voldoend Onderricht Persoon. Je mag alleen assisteren en enkele specifieke werkzaamheden in het MS-deel van het domein Distributie zelfstandig uitvoeren, bijvoorbeeld controle en toezicht houden. Deze werkzaamheden mag je ook uitvoeren aan de afgaande MS-velden van een onderstation in het domein Transport.

VOP Transport

Je bent een Voldoend Onderricht Persoon. Je mag alleen assisteren en enkele specifieke werkzaamheden in het domein HS/MS Transport zelfstandig uitvoeren, bijvoorbeeld controle en toezicht houden. In je aanwijzing zijn je bevoegdheden beschreven.

Let op: Voor VOP-activiteiten aan accu’s en secundaire LS-installaties in het domein Distributie heb je een aparte aanwijzing VOP LS-Transport nodig.

Voor welke VWI’s kun je opdracht krijgen?

De actuele infokaarten staan vermeld op de site van Netbeheer Nederland: www.beiviag.nl.

  

Vooropleiding:
De actuele toelatingseisen staan vermeld op de site van Netbeheer Nederland: www.beiviag.nl.

  

Cursusinformatie:

  • Aantal dagen: 1 dag

  • Lestijden: 08:00 - 15:45

  • Locatie: Mijdrecht, Hoogeveen, Eindhoven of locatie naar keuze.

E-learning:
Je ontvangt ruim voor de eerste cursusdag een persoonlijke inlogcode. Op deze manier heb jij  altijd en overal toegang tot de online oefenexamens, zodat je de cursus en het examen goed kan voorbereiden. De inlog blijft actief totdat jij het Stipel examen hebt behaald. 

Examen:
Om aan het BEI BHS examen deel te kunnen nemen, dien je te voldoen aan de toelatingseisen van STIPEL. (www.stipel.nl en BEI BHS bijlage 3)

MAATWERK IS MOGELIJK

Kijkt u ook eens naar de andere trainingen:

 

bottom of page